All Inclusive

vacante all inclusiveAll Inclusive 2021

Ce inseamna vacante ALL INCLUSIVE?
Daca optati pentru o vacanta relaxanta, cu soare, plaja, sport, piscina, shopping si cu mici excursii atunci varianta „all inclusive” este alegerea perfecta pentru dumneavoastra atat in ceea ce priveste satisfactia cat si pretul.

Ce inseamna servicii „all inclusive”?
Hotelurile ce au varianta „all inclusive” (AI) va pun la dispozitie pensiune completa (mic dejun, pranz si cina), bauturi alcoolice si nonalcoolice locale, cafea, ceai, gustari la cafenele si barurile hotelului, precum si posibilitati de distractie si activitati sportive. Pentru a beneficia de servicii gratuite, turistii vor primi din prima zi de cazare o bratara din plastic pe care o vor purta pe tot parcursul sederii. Serviciile gratuite difera in functie de hotel si de aceea este bine sa consultati oferta fiecarui hotel.

Pentru copii:
In general sunt oferite discounturi semnificative pentru copii(intre 60% si 30%)
Locuri de joaca si activitati organizate special pentru ei;
Piscine pentru copii;
Bufet pentru copii;
Gradinita cu activitati, unde puteti lasa copilul in supraveghere (in general contra cost);

La toate acestea se mai adauga diversele excursii optionale (de divertisment sau culturale) oferite de agentie, putand alege intre excursii de o jumatate de zi pana la doua zile.
Sa nu uitam calitatea serviciilor si a conditiilor de cazare pe care hotelurile le ofera. Un motiv in plus pentru a achizitiona un astfel de pachet turistic este pretul relativ redus al acestuia raportat la diversitatea si calitatea serviciilor. Avand o mare diversitate de petrecere a timpului in hotel , nu mai trebuie sa va faceti probleme pentru banii de buzunar.

Bine de stiut!
Categoria hotelurilor, in multe tari, nu corespunde cu clasificarea din tara noastra. In Grecia, spre deosebire de Romania, este posibil ca la un hotel de 4 stele sa plati suplimentar pentru aerul conditiona.; In majoritatea cazurilor, mesele sunt tip bufet, iar diversitatea acestora, inclusiv bauturile variaza in functie de categoria hotelului.

Este pentru toata lumea?
Daca sunteti o fire activa, dornica de plimbare tot timpul si doriti sa va faceti un program foarte variat si particularizat sau sa aveti o viata de noapte intensa tot sejurul este mai bine sa optati pentru o alta varianta de sejur.

In hotelurile cu servicii All Inclusive se pune mare accent pe ambient, astfel toate hotelurile au gradini si spatii verzi luxuriante si bine ingrijite, un lobby spatios si confortabil, sunt deservite de un personal numeros si meticulos.

Ca si destinatii externe, romanii s-au orientat,in majoritatea cazurilor, spre Bulgaria, Grecia, Turcia si Egipt. In acest sens, in ultimii ani, optiunea romanilor pentru transportul cu avionul a devenit din ce in ce mai folosita. Coroborat cu dorinta romanilor de a petrece vacantele in strainatate, companiile aeriene au fost incurajate sa patrunda cu noi chartere pe destinatii din ce in ce mai solicitate.

Fie ca veti calatori cu masina personala, cu autocarul sau avionul, acum puteti alege dintr-o multitudine de oferte turistice „all inclusive” ce se adreseaza celor mai pretentiose gusturi.

huzur-kokan-fotograflar_1184305

HOTELURI