Senior Voyage Spania

senior voyage spania
Totul despre Senior Voyage spania
Senior Voyage spania este un conceptul gratie caruia persoanele de peste 55 de ani (si nu numai) beneficiaza de programe complete pentru a-si petrece  vacantele in perioada de extrasezon, adica in lunile octombrie–mai.

Publicul principal al acestui brand sunt seniorii, adica persoanele peste 55 de ani. Pretul pe care il au excursiile pentru ofertele Senior Voyage este facut special pentru ei, drept urmare, doar ei sunt cei care pot beneficia de aceasta oferta. Insa fiecare senior poate sa ia cu sine un insotitor mai tanar, care va beneficia in acest caz de acelaşi preţ.

Persoanele care nu au insoţitor cu varsta de peste 55 de ani, platesc un supliment. Totusi, acest supliment nu trebuie platit de posesorii cardului Senior Voyage Club.

In viziunea noastra o vacanţa reuşita nu e un lux ci este un lucru de care ar trebui sa beneficieze toata lumea cel putin o data pe an. Pornind de la această premisa, am reusit sa construim excursiile Senior Voyage in asa fel incat si pretul sa fie unul dintre aspectele care le recomanda.

Pentru a face acest produs usor accesibil pentru cat mai multa lume, agentii de turism subvenţioneaza o parte din costurile calatoriei. O alta metoda de a tine costurile sub control sunt parteneriatele cu organismele de turism din tarile de destinatie. O buna parte dintre acestea au acceptat sa subventioneze programele Senior Voyage, pentru a stimula activitatea in sezonul turistic redus. Acest fapt transforma produsul Senior Voyage intr-o prezenta unica pe piata din Europa.

Destinatiile propuse de Senior Voyage Spania au un numitor comun: clima in statiunile alese din Spania, sezonul rece este deosebit de placuta, chiar daca media de temperatura nu recomanda plaja ca principala distractie a sejurului.

In fiecare sezon, turistii care vor opta pentru sejururile de acest tip, vor avea ocazia sa viziteze unele dintre cele mai frumoase tari ale Europei: Franta, Italia, Spania, Portugalia, Grecia, dar si Cipru si Turcia. Senior Voyage este insa un brand cu o dezvoltare foarte rapida. De aceea, in fiecare nou sezon, in portofoliul nostru veti gasi noi si noi destinatii.