statiuni-la-munte

Oferte Vacanta Romania

Vacante in Romania

Romania se mandreste cu unele dintre cele mai frumoase peisaje din Europa. Din acest motiv agentia noastra isi propune sa vina in intampinarea dumneavoastra cu game variate de oferte vacanta. Litoralul romanesc, muntii si Delta Dunarii sunt de o frumusete greu de egalat.Toate acestea au asezat Romania pe harta celor mai pitoresti tari din lume.

Castelul De Lut
oferte-vacanta-romania

DELTA DUNARII

Delta este marginita la est de litoralul Marii Negre, la nord de bratul Chilia si la sud de complexul lacustru Razim Sinoie. Delta Dunarii este declarata rezervatie a biosferei fiind cea mai intinsa zona compacta cu stufarisuri de pe planeta. Delta Dunarii poate fi considerata un adevarat muzeu viu al biodiversitatii.

Acces:

Se poate ajunge in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii catre pensiuni delta dunarii cu nave pasager (clasice), catamaran / nave rapide EXPRESS, nave rapide pe aripi portante, operate de SC NAVROM SA Tulcea. Navigatia maritima se desfasoara pe bratul Sulina iar navigatia fluviala cu vase mai mici se poate desfasura si pe bratele secundare.

Sporturi si activitati in regiune:

Valorile naturale si culturale ale Deltei Dunarii constituie resursele turistice naturale,resurse valorificabile prin practicarea turismului. Turism este practicat prin intermediul companiilor de turism, in unul din hotelurile de pe teritoriul rezervatiei sau folosind hotelurile plutitoare, combinand excursiile pe canale si lacuri pitoresti cu baile de soare si apa marina pe plajele situate de-a lungul coastei Marii Negre.
Turism poate fi practicat fie individual, fie prin intermediul excursiilor organizate, potrivit pentru grupurile mici de vizitatori care au ocazia sa exploreze varietatea peisajului salbatic. Se pot combina plimbarile cu barci propulsate manual pe canale pitoresti cu drumetii de-a lungul canalelor sau pe grindurile fluviale si marine.

Obiective turistice de vizitat:

Arii protejate: Rezervatia Biosferei Delta Dunarii Tulcea, Parcul National Muntii Macinului.