vacanta ski Bansko

Vacanta ski Bansko

razlog go pricing
  • RAZLOG
    http://happyday.com.ro/holiday_locations/sunny-beach/

Statiunea Bansko

vacanta ski Bansko

VEZI HOTELURI

Vechiul orasel Bansko este situat la poalele muntilor Pirin, acestia fiind unii dintre cei mai spectaculosi munti ai Bulgariei. Statiunea are un caracter predominant alpin, cu trei varfuri ce depasesc 2900 m.  Partiile de ski sunt atat pentru incepatori, cat si pentru cei avansati.  Aici va puteti petrece o minunata vacanta de ski cu variante diferite de cazare si agrement.

Vremea

Inconjurat de muntii Pirin, Rila si Rhodopi, aceasta este o statiune montana cu veri scurte si ierni lungi si blande. Temperatura medie a lunii ianuarie, cea mai rece luna din an, este -1,9 ºC. Ninsorile sunt abundente, asigurand un strat de zapada constant cu grosime de pana la 2m. Sezonul de ski incepe la mijlocul lunii decembrie si dureaza pana la mijlocul lunii aprilie.

Ski si snowboard

Conditiile de ski in sunt excelente, partiile oferind toate gradele de dificultate pentru toate categoriile de schiori si de snowboarderi. In parcul de distractii Platoto, amatorii sporturilor de iarna sunt asteptati pe partiile special amenajate cu trambuline.
Statiunea detine 65 km de partii: 4 partii albastre, 9 partii rosii si 2 partii negre.  Statiunea dispune si de si 13 teleferice, 1 gondola, 8 telescaune si 17 teleschiuri. 
sejur munte Bansko

Lungimea totala a partiilor de schi din aceasta statiune este de 65 km. Majoritatea hotelurilor dispun de piscina interioara functionala. O mare parte din complexele turistice au apartamente spatioase care includ si o chicineta complet utilata. Statiunea este situata in partea nordica a muntilor. Zapada se pastreaza timp indelungat, conditiile de schi sunt foarte bune, existand zapada din belsug.

 Vacanta ski Bansko

Statiunea are partii de slalom si slalom urias, dar si partii neamenajate cu o lungime totala de 5 km. Mai exista inca o partie de schi, numita Rollbahn. Aceasta are o lungime totala de 3 km si este situata la 2 km. de statiune. De curand  s-au inaugurat 2 noi partii de schi. Pentru iubitorii de sporturi extreme  exista “Parcul de distractii”. Una dintre noile partii uneste Platoto de Jelezen. Cealalta partie uneste  Kolarschi de Banderishka Polyana. Statiunea ofera si o partia cu nocturna. Se intinde de la Banderishka Polyana pana in oras, avand o lungime de 7 km. Nocturna functioneaza intre orele 18.30 si 21.30 pe mai multe piste special amenajate.
oferte Bansko
Urcarea pe partii le este asigurata turistilor de 8 telecabine scaune, 4 telescauner, 3 telescaune, 7 teleski adulti si 10 teleski copii. Lungimea totala a echipamentului de instalatii pe cablu din statiune este de 26 km. Accesul catre instalatiile pe cablu se face pe baza unei cartele destul de ieftine de la SchiData. Turistii care petrec vacanta ski Bansko se pot informa non–stop in legatura cu conditiile atmosferice, cu ajutorul panourilor situate la statia de plecare cu telecabina.

vedere de ansamblu