Oferte Vacanta Bulgaria 2020

litoral-bulgaria
all inclusive

Statiuni Bulgaria – Litoral

Pricing table with an Table ID of „classic-pu_59c4a850eaf46” is not defined.

Statiuni Bulgaria – Munte

razlog go pricing
  • RAZLOG
    http://happyday.com.ro/holiday_locations/sunny-beach/

Localizare

Printre cele mai vizitate statiuni din tara vecina  sunt Nisipurile de Aur , parcul national Pirin, statiunea de iarna Bansko.
Bulgaria este o tară din Europa de Sud-Est care ocupa o portiune din estul peninsulei Balcanice. Pozitia sa a facut din ea o rascruce istorica a diverselor civilizatii. 

vacante

Cultura

Cultura tradițională bulgara consta in principal din traditii slave, tracice si bulgare. Toate acestea se impletesc cu influente grecesti, latine, otomane, persane si celtice. Urme de cultura gotică au aparut in antichitate, asa cum arata Biblia Wulfila.

Vacanta Bulgaria

Litoralul bulgaresc este renumit pentru plajele sale fine şi late, nisipurile aurii, golfurile şi peşterile submarine. Majoritatea hotelurilor dispun de oferte litoral Bulgaria atractive. Apa calda a marii, soarele stralucitor, plajele largi si nisipurile fine sunt o zestre a Bulgariei. Serviciile de calitate sunt factorii decisivi care au atras din ce în ce mai mulţi turişti.

Petrecerea timpului liber

Turistii veniti pe litoralul bulgăresc se vor bucura de serviciile de calitate şi o mulţime de activităţi de divertisment. Aici s-au dezvoltat nenumărate centre de practicare a sporturilor marine. Printre acestea se numără surfing,ski marin,scufundări,paraşutism pe apă. Yachting-ul este la el acasă,beneficiind de porturi moderne in oraşe precum Balcik, Nessebar şi Bourgas.

Statiuni In Bulgaria

Nisipurile de Aur

Situată intr-un golf pitoresc in partea de nord a coastei de nord a Marii Negre, statiunea se desfasoara in Parcul Natural Nisipurile de Aur.  Padurea deasa de foioase coboara usor spre malul marii unde de la poalele pădurii incepe <plaja de aur>. Cazarea este una dintre punctele forte ale acestei statiuni.  

Albena

Albena este una dintre cele mai frumoase statiuni de pe coasta Marii Negre. Coasta Albenei este extrem de pitoreasca. Aceasta beneficiaza de o locatie excelenta,ideala pentru serviciile de calitate superioara puse la dispozitie de catre gazde. Albena constituie un paradis verde, o staţiune liniştită si preferată de familiile cu copii. 

Sunny Beach

Sunny Beach,una dintre statiunile favorite ale turistilor, oferă o gama larga si diversa de petrecere a concediului. Sunny Beach se invecineaza cu Nessebar,acesta din urma fiind un vestitul oras istoric al Bulgariei. Deasemenea Sunny Beach,are două aqua park-uri,dintre care unul este cel mai mare din Bulgaria.

Orase

Dintre cele mai cunoscute orase si statiuni de pe malul Marii Negre amintim de Balcik, Albena, Nisipurile de Aur, Varna, Byala, Obzor, Sunny Beach, Nessebar. De-a lungul litoralului se află o serie de izvoare de apă minerală şi surse de nămol curativ.

Plaja

Dintre cele mai cunoscute orase si statiuni de pe malul Marii Negre. Dintre acestea amintim de Balcik,Albena,Nisipurile de Aur,Varna,Obzor,Sunny Beach,Nessebar, Burgas. De-a lungul litoralului se află o serie de izvoare de apa minerala şi surse de namol curativ,zece rezervatii si doua parcuri naturale.